Groenmarkt 35 in Zutphen0575 - 513 521

Reserveren

Hapjes aan huis

Hapjes aan huis bestellen wordt steeds gebruikelijker. We werken hard en hebben daardoor niet altijd tijd om gezond te koken. Wel hebben we meer geld te besteden. Voila, een gat in de markt voor bezorgdiensten en restaurants, die graag lekkere en gezonde maaltijden leveren.

Wilt u gebruik maken van een unieke Marokkaanse ervaring in uw eigen huis? Verwacht u een groep mensen op uw stoep? Geen tijd om uitgebreid te koken, maar wel genieten van een uitgebreide lunch of diner? In ons hebt u de juiste cateraar gevonden.

Bruiloft of verjaardagsfeest?

Mooie locatie, gezelligheid met familie en vrienden en … lekker eten. Zelf klaarmaken kan heel leuk zijn. Voorpret tijdens de voorbereiding, heerlijke geuren in de keuken. Denkt u: mij niet gezien? Al vanaf 10 personen kunnen we u ontzorgen met onze Marokkaanse catering. Bel ons, mail ons of kom langs bij ons in het restaurant. Samen met u stellen we het menu samen. Daarna zorgen wij voor de rest.

Hapjes aan huis

Hapjes aan huis voor een bedrijfslunch?

Ook daarvoor kunnen we de catering regelen. Hebt u onze menukaart al bekeken? Voor de kleine trek kunt u bij ons heerlijke broodjes bestellen, zoals een broodje Kofta of een broodje zalm. Ook hebben we heerlijke omeletten, soepen en salades in het assortiment. Of wat dacht u van gefrituurde inktvis of vegetarische couscous? Bij ons bent u verzekerd van een veelzijdige maaltijd, die bij iedereen in de smaak zal vallen.

Grotere trek? De Tajine to go is onze specialiteit. Vanaf 4 personen bezorgen wij een heerlijk geurende tajine, vol met groenten, vlees, kip of vis. Door het stoven zijn de ingrediënten heerlijk mals en gaar. En het is nog gezond ook! Liever iets van de grill? Ook dat is mogelijk. Geniet van heerlijke lamskoteletten, zalm, scampi’s of ossenhaas.

Vegetarische of glutenvrije hapjes aan huis?

Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Heeft u een allergie? Wij houden er rekening mee. Laat het ons even weten bij het bestellen van uw hapjes aan huis.

Bij heerlijk eten hoort heerlijk drinken. Een samengesteld drankarrangement behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. We denken graag met u mee. Vraag ons naar het aanbod!

Contact opnemen met Sultani