Groenmarkt 35 in Zutphen0575 - 513 521

Reserveren

Lunchroom Zutphen

Bij Sultani aan de Groenmarkt in het historische centrum van Zutphen is het heerlijk lunchen. Tussen 12:00 en 17:00 uur kunt u bij ons gebruik maken van de lunchkaart. In onze sfeervolle lunchroom Zutphen serveren we heerlijke lunchgerechten. De keuze voor de lunch is erg uitgebreid en er is voor elk wat wils. Zo staan er verschillende overheerlijke broodjes, soepen en verrassende tapas (ook wel mezze genoemd) op de lunchkaart. We maken bijna alles in huis, zelfs de broodjes die we serveren komen uit onze eigen bakkerij.

Lekker lunchen bij Sultani lunchroom Zutphen

Maar u kunt ook kiezen uit typische Marokkaanse lunchgerechten. Kies bijvoorbeeld eens voor een lunch-tajine. Een tajine is een op Marokkaanse wijze bereide stoofpot van vlees of vis. U kunt ook kiezen voor een vegetarische variant. Zo’n lunch-tajine is echt het proberen waard! Heeft u speciale dieet- of eetwensen? Laat die ons van te voren weten, dan houden we daar rekening mee.

Als het mooi weer is en de zon schijnt, dan kunt u ook lekker lunchen op ons buitenterras. Is de zon voor u te fel, dan klappen we de parasol open. Benieuwd naar onze lunchkaart? Bekijk deze hier.

lunchroom Zutphen lekker lunchen

Voor de grote en kleine trek

Naast lunchen is het is ook mogelijk wat lekkers bij de koffie of thee te bestellen. U kunt kiezen uit verschillende soorten gebak of wellicht een nagerecht. In de middag kunt u bij grotere trek ook van de dinerkaart kiezen. De porties die we serveren voor diner zijn net wat groter dan die voor de lunch. Heeft u moeite met kiezen of wilt u eens wat anders proberen? Vraag het ons gerust. We zijn u graag van dienst, vraag naar de mogelijkheden.

Ook als u bij ons met een grotere groep wilt lunchen, is dat mogelijk. Komt u met meer dan 10 personen, dan is het handig om van tevoren te reserveren. Neem gerust contact op, dan stellen we samen met u een lunch op maat samen. Direct een tafel reserveren, kan natuurlijk ook.

Onze lunchkaart