Groenmarkt 35 in Zutphen0575 - 513 521

Reserveren

Over restaurant Sultani

Bij restaurant Sultani in hartje Zutphen kunt u heerlijk eten in een gezellige sfeer. Op het menu staan zowel Marokkaanse, Spaanse als andere Zuid-Europese gerechten. U kunt in ons restaurant ook terecht als u met een grotere groep bent vanwege een vergadering of een feest. Vanaf 8 personen kunnen wij mooie arrangementen samenstellen geheel naar uw wensen, wat de gelegenheid ook is.

Daarnaast bieden wij Catering service aan voor groepen van 10 tot 100 personen en zullen wij in overleg het menu samenstellen. Natuurlijk behoort een samengesteld drankarrangement ook tot de mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u ons bellen op 0575 513 521 of mailen op info@sultani.nl. Uiteraard mag u ook gewoon langs komen aan de Groenmarkt 35. Van harte welkom!

Tajine: Noord-Afrikaanse stoofpot

Een Tajine is een Noord Afrikaanse stoofpot, die bestaat uit een ronde schaal en een hoge, kegelvormige deksel. Door deze vorm wordt het eten door en door gestoomd en worden alle smaken optimaal gemengd. Dit gerecht is uitstekend te combineren met vlees, vis en is ook vegetarisch verkrijgbaar.

Bekijk onze menukaart

Reserveer uw tafel

Het is weer mogelijk om te reserveren! Meer informatie over reserveren voor groepen (meer dan 10 mensen)? Klik dan hier. Hebt u vragen over het reserveren bij Sultani? Bel dan gerust naar 0575 513 521.

Reserveren