Over Ons


Bij restaurant Sultani in hartje Zutphen kunt u heerlijk eten in een gezellige sfeer.

Wat wij doen.

Wat wij doen.


Bij restaurant Sultani in hartje Zutphen kunt u heerlijk eten in een gezellige sfeer. Op het menu staan zowel Marokkaanse, Spaanse als andere Zuid-Europese gerechten. U kunt in ons restaurant ook terecht als u met een grotere groep bent vanwege een vergadering of een feest. Vanaf 8 personen kunnen wij mooie arrangementen samenstellen geheel naar uw wensen, wat de gelegenheid ook is.

Daarnaast bieden wij Catering service aan voor groepen van 10 tot 100 personen en zullen wij in overleg het menu samenstellen. Natuurlijk behoort een samengesteld drinkarrangement ook tot de mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u ons bellen of mailen. Uiteraard mag u ook gewoon langs komen.

Tajine

Noord Afrikaanse stoofpot.


Een Tajine is een Noord Afrikaanse stoofpot, die bestaat uit een ronde schaal en een hoge, kegelvormige deksel. Door deze vorm wordt het eten door en door gestoomd en worden alle smaken optimaal gemengd. Dit gerecht is uitstekend te combineren met vlees, vis als vegetarisch.

Reserveren

Kom gezellig bij ons eten.


Om te reserveren kunt u altijd telefonisch contact opnemen. U kunt ook hier op de website terecht om een reservering te maken, door op de onderstaande knop te klikken. Wij adviseren u de reservering minimaal een dag van te voren te plaatsen. Wilt u reserveren voor dezelfde dag, neem dan telefonisch contact met ons op.