Groenmarkt 35 in Zutphen0575 - 513 521

Reserveren

Tajine To Go

Een heerlijk Tajine gerecht kun je natuurlijk in ons sfeervolle restaurant aan de Groenmarkt nuttigen, maar kun je vanaf nu ook afhalen of laten bezorgen, Tajine To Go! Kies je Tajine gerecht, geef dit telefonisch door op 0575-513 521 of stuur een e-mail en haal het op de afgesproken tijd bij ons af. Een goed idee als je geen zin hebt om te koken en toch lekker, gezond en ongedwongen thuis wilt eten. Na de bestelling duurt het 30 tot 45 minuten voordat de Tajine vers voor je klaar staat. Het is mogelijk om je bestelling af te halen in ons restaurant of om het aan huis te laten bezorgen.

Een heerlijk Tajine gerecht, nu ook af te halen

Een Tajine is een aardewerken stoofpot, die veel gebruikt wordt in de Marokkaanse keuken om overheerlijke stoofpotten mee te bereiden. De gerechten met vlees, vis of groenten ontlenen hun naam aan deze stoofpot. Een Tajine gerecht kan dienen als een heerlijke lunch of diner. Kies hieronder je Tajine om af te halen of te laten bezorgen.

Stoofpot van vlees, vis of groeten

De heerlijke, rijke smaak van een Tajine gerecht ontstaat door het stoven. In de stoofpot slaat tijdens het koken het verdampte water uit het voedsel als condens neer op het deksel, koelt af en loopt weer terug in de schaal. Zo wordt het eten gestoomd en gaar.

Tajine To Go

Traditionele Marokkaanse Tajine stoofpotten worden bereid met lamsvlees en dadels of andere zoete vruchten. Maar ook kip met olijven en ingemaakte citroen of gehaktballetjes met tomaat zijn favoriete gerechten. Bekijk de verschillende Tajines op onze menukaart.

Door het gebruik van Oosterse specerijen als bijvoorbeeld Ras el Hanout in combinatie met uien, peulvruchten of aardappelen, krijgen de Marokkaanse stoofpotten hun kenmerkende smaak. Tajines zijn er met vlees, vis of vegetarisch. Heb je speciale (dieet)wensen, dan kunnen we daar ook rekening mee houden.

Bestel nu je Tajine To Go

Heb je al zin in een overheerlijk Tajine gerecht gekregen? Bestel dan via 0575-513 521 of per e-mail. Dan heb je straks een overheerlijk Marokkaans gerecht op tafel. Voor lunch of diner, voor thuis of op kantoor. Bestel nu en we bezorgen aan huis of kom je bestelling ophalen in ons restaurant.

Tajine To Go