Groenmarkt 35 in Zutphen0575 - 513 521

Reserveren

Uit eten met kerst in Zutphen

Wil je met vrienden of familie lekker uit eten met kerst in Zutphen? Dan is Restaurant Sultani een echte aanrader. Ons sfeervolle restaurant ligt in het fraaie historische centrum van Zutphen aan de Groenmarkt. Sultani heeft een heerlijke Zuid-Europese/ Marokkaanse keuken en schotelt u ook met kerst een heerlijk diner voor. U kunt kiezen uit vis, vlees, vegetarische, maar ook veganistische gerechten. Heeft u speciale (dieet) wensen dan kunnen we daar ook rekening mee houden. Het eten dat wij serveren is altijd vers, uit eigen keuken en gemaakt volgens traditionele recepten. Zoals bijvoorbeeld het brood dat op Marokkaanse manier bereid wordt in onze eigen bakkerij.

Wilt u bij Sultani komen eten met kerst? Reserveer dan tijdig! Zeker met de feestdagen is het altijd extra druk en het zou jammer zijn als er geen tafel meer vrij is. Sultani is beide kerstdagen geopend.

uit eten met kerst in Zutphen

Liever thuis uit eten met kerst?

Wilt u liever in huiselijke sfeer kerst vieren en heeft u geen zin om uren in de keuken te staan? Dan kunt u er ook voor kiezen om thuis ‘uit eten’ te gaan. Met catering van Sultani serveert u thuis aan uw eigen eettafel een overvloedige en heerlijke maaltijd. In overleg met u stellen we een kerstmenu samen en ook de bijbehorende drankjes kunnen we voor u verzorgen. U bepaalt het aantal gangen en hoe uitgebreid u het wilt hebben. Een menu voor kerst op maat kan al voor groepen vanaf 10 personen. Uw gasten zullen zeker verrast zijn van het heerlijke eten dat op tafel staat.

Neem contact op met ons om de catering mogelijkheden met kerst te bespreken.

Voor heerlijk uit eten met kerst in Zutphen!

Kies voor Restaurant Sultani als u met kerst uit eten wilt gaan in Zutphen. We beloven u dat het een onvergetelijke avond zal worden. Ons restaurant is zowel op eerste als de tweede kerstdag geopend. Bekijk hier alvast onze menukaart. Graag tot ziens!

Reserveer nu uw tafel