Wijn


Bekijk op deze pagina het aanbod aan wijn. Bij ons kunt u van diverse wijnen per glas, halve liter of fles genieten.

Wijn

Per glas, per halve liter of per fles te bestellen.

Marroko staat niet bekend om zijn wijnen. Toch is er een grote wijnproductie waar veel mooie en lekker wijnen vandaan komen. Wij schenken uitsluitend wijnen uit het Beni M’tir gebied. Het gebied in het atlasgebergte waar de lekkerste en beste wijnen vandaan komen. Onze Ksar Bahia wijn komt in zowel rood, wit als rose.

Witte wijn

Valviejo Tierra de Castilla (Viura)

Heerlijke frisse, zachte en droge witte wijn uit Spanje, met een fruitig aroma en een milde smaak. Prima als aperitief of bij lichte voorgerechten met vis of salades.

River Retreat, South Australia (Chardonnay)

Geurige droge witte wijn uit Australië, met de frisse geur van citrus, rijp fruit en houtnuances. Uitstekend om zo te drinken, maar ook geschikt bij vele vis- en voorgerechten.

Ksar Bahia, White Reserve (Sauvignon Blanc)

Stevige en frisse Marokkaanse witte wijn met lichte kruidigheid. Prima bij schaal- en schelpdieren en oosterse gerechten.

Ficada, Península de Setúbal (Rosé)

Droge Portugese rosé van castelãodruiven, met een sappige, fruitige en elegante smaak. Lekker verfrissend op het terras, maar ook heerlijk bij salades of koude voorgerechten.

Ksar Bahia, Rosé (Reserve)

Stevige Marokkaanse rosé met een aromatische en krachtige smaak. Lekker als aperitief, maar ook prima bij lichtgekruide vleesgerechten.

Rode wijn

Valviejo Tierra de Castilla (Tempranillo)

Spaanse rode wijn met een fris aroma van rood fruit en licht kruiden. De smaak is rond, soepel en zacht. Goede wijn bij koude schotels en licht gekruide gerechten.

Chakana, Mendoza, Estate Nuna (Malbec)

Volle en krachtige rode wijn met een heerlijke zachte smaak en een fraai aroma van rijp rood fruit, eikenhout, koffie en wat mint. Goed te combineren met smaakrijke gerechten van rundvlees of wild.

Ksar Bahia, Red Reserve (Cabernet Sauvignon/Syrah)

Krachtige rode wijn uit Marokko met kruiden zoals laurier en tijm. Mooi bij stevig rood vlees, biefstuk van de grill en lamsvlees.

Reserveren

Kom gezellig bij ons eten.


Om te reserveren kunt u altijd telefonisch contact opnemen. U kunt ook hier op de website terecht om een reservering te maken, door op de onderstaande knop te klikken. Wij adviseren u de reservering minimaal een dag van te voren te plaatsen. Wilt u reserveren voor dezelfde dag, neem dan telefonisch contact met ons op.